Serums Anti age kokteilis

Serums Anti age kokteilis

15.90

In stock

15.90

Apraksts

Šim eļļu kokteilim piemīt ādu atjaunojošas īpašības. Jūras aļgu ekstrakts palielinās kolagēna sintēzi ādā, kā arī mazinās grumbu apjomu. Šim serumam piemīt Anti age īpašības. Mazina brīvo radikāļu rašanos ādā, pasargā no saules ietekmes, mazinot ādas dehidrāciju. Normalizē mitruma līmeni ādā.

Produkts satur:
Plantsil – Augu valsts izcelsmes dabīgs silikona aizvietotājs. Rada uz ādas aizsargājošu un vieglu kārtiņu bez taukainuma sajūtas.
Grape Seed Oil – Vīnogu kauliņu eļļa reģenerē un dziļi mitrina ādu.
Olive Squalane – Skvalāns ir viegla un stabila olīveļļas skvalēna versija, Tas ir elegants mīkstinošs līdzeklis ar izcilām izkliedējošām īpašībām
Camelina Oil – Camelina eļļa jeb viltus linu eļļa, satur augstu omega-3 un E-vitamīna daudzumu. Veicina ādas atjaunošanās īpašības.
Rose Hip Oil – Mežrozīšu eļļa, labs ādas mitrinātājs.
Marine BlueVital C – Jūras mikroaļģ ekstrakts, mazina grumbu apjomu, nostiprina ādu, atjauno dabisko elastību un mirdzumu.
Parfum – smaržu kompozīcija
Tocopherol – E-Vitamīns. E-vitamīns ir plaši pazīstams ar izcilām pret novecošanas īpašībām, tas ir lielisks brīvo radikāļu iznīcinātājs.

Sastāvdaļas : Plantsil, Grape Seed Oil, Olive Squalane, Camelina Oil, Rose Hip Oil, Marine BlueVital C, Parfum, Tocopherol, Hexytl Cinnamal.

Pieejamība: Noliktavā 17 prece/-es SKU: 4751026231874 Kategorijas:
Sigulda: 3 preces(-e)
Ķekava: 3 preces(-e)
Ogre Dauga: 2 preces(-e)
Rabarbers: 3 preces(-e)
Sāga: 3 preces(-e)
Alfa: 3 preces(-e)