Toniks ar damanskas rozi 200ml

Toniks ar damanskas rozi 200ml

18.90

In stock

18.90

Apraksts

Toniks bagātināts ar īpaši izvēlētu sastāvu, un tā galvenais uzdevums ir atjaunot ādas dabisko pH (skābes un sārmu) līdzsvaru. Damaskas rožu ziedūdens un alveja nomierinās, kā arī atsvaidzinās ādu. Antibakteriālās īpašības palīdzēs mazināt kairinājumu un apsārtumu, padarot ādu mīkstu un gludu. Hialuronskābe nodrošina intensīvu mitrināšanu, kā arī palīdz samazināt smalko līniju un grumbiņu veidošanos savienojumā ar B12 vitamīnu, kas palīdzēs samazināt apsārtumu, un palielinās ādas elastību.

IEDARBĪBA

līdzsvaro ādas pH līmeni un uzlabo ādas aizsargbarjeru, noņem netīrumus, atsvaidzina, mitrina un tonizē sejas ādu.

ĀDAS TIPS

Produkts ieteicams visiem ādas tipiem.

LIETOŠANA UN UZGLABĀŠANA

Samērcējiet vates plāksnīti un maigi attīriet seju, kaklu un dekoltē zonu. Pēc lietošanas nav nepieciešams to noskalot. Turpināt sejas kopšanas rituālu ar Cacay Golden oil sejas serumu.

Produktu ieteicams glabāt tumšā un vēsā vietā, izvairoties no tiešiem saules stariem, pasargājot produktu no izbalēšanas.

GALVENĀS SASTĀVDAĻAS

B12 vitamīns, hialuronskābe, Damaskas rožu ziedūdens, alveja.

Kosmētikas produkts ir mikrobioloģiski testēts, lai garantētu tā drošu lietošanu uz visu iepakojumā norādīto realizācijas laiku.

INCI: Rosa Damascena flower water, Pentylene glycol, Babassu Oil Glycereth-4 Esters, Sodium lactate, Aqua, Sodium hyaluronate, Glycerin, Aloe barbadensis leaf powder, Sodium Levulinate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Phytic acid, Cyanocobalamin.

Pieejamība: Noliktavā 4 prece/-es SKU: 4751037181649 Kategorijas:
Ogre Dauga: 1 preces(-e)
Rabarbers: 2 preces(-e)
Alfa: 1 preces(-e)